„Municipalul” severinean revine în circuitul european

După Pandurii Târgu Jiu  – Maccabi Tel Aviv, scor 1-3 în 2016, și Universitatea Craiova – AC Milan, scor 0-1 în 2017, Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin găzduiște astăzi, pentru a treia oară în istorie, un joc european.

          De la ora 20:30, Universitatea Craiova va întâlni Hapoel Beer Sheva, în prima manșă a play-off-ului din Conferance League. Oltenii, preluați săptămâna trecută de severineanul Mirel Rădoi, par să-și fi găsit ritmul cu noul antrenor, după începutul modest de campionat. Rădoi a bifat deja două victorii pe banca Universității, 3-0, la Craiova, cu Zorya Luhansk în turul 3 preliminar din Conferance League, și 1-0 cu CS Mioveni, în etapa a 5-a din Liga 1. Jocul cu Mioveni s-a disputat la Drobeta Turnu Severin și a fost urmărit din tribune de 4000 de spectatori.

Universitatea speră ca la meciul cu Hapoel să fie încurajată de peste 10.000 de spectatori.  Organizatorii au pus în vânzare bilete la următoarele prețuri: 20 lei la peluze, 40 lei la tribuna 2, 60 lei la tribuna I și 120 lei la tribuna VIP, iar tichetele pot fi procurate și de la taraba special amenajată lângă Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Related Posts