Gorjenii încheie vineri seria amicalelor

Viitorul Pandurii Târgu Jiu închide seria amicalelor premergătoare startului noului sezon cu o partida împotriva nou-promovatei CSM Slatina. Ultimul trst al verii se va juca dvineri, 29 Iulie, cu incepere de la ora 11:00, pe stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Gazdele pornesc încrezătoare în noul sezon și au stabilit ca obiectiv accederea în playoff-ul de promovare.
Pentru îndeplinirea acestuia au perfectat și primele 4 transferuri față de sezonul trecut și anume Claudiu Dragu (atacant), Florin Rasdan (mijlocaș), ambii de la CSA Steaua și Adrian Stoian (fundas central) și Paulian Banu (mijlocas central), ambii de la retrogradata Astra Giurgiu. Cum perioada de transferuri nu e nici pe departe încheiată, oficialii echipei din orașul lui Brâncuși au declarat că lista de achiziții va continua și că urmăresc să mai facă încă 2-3 transferuri de nivelul playoff-ului.
În prima etapă a noului sezon care va începe pe 6 August, Viitorul Pandurii va întâlnii o altă nou-promovată, și anume surpriza barajelor din luna iunie, CSC Dumbrăvița.

Articol scris de Virgil Petre

Related Posts