Turneul de tenis Racket Fusion debutează la Craiova

În perioada 8-10 iulie se va desfășura o nouă competiție de tenis amator în Craiova. La baza de tenis de câmp FireTennis, va avea loc, în premieră, turneul Racket Fusion, cu tablouri de joc atât la simplu, cât și la dublu. Nu mai puțin de 53 de jucători vor lua startul la competiția din Bănie, aceasta fiind prima din multele ce vor urma în zona Olteniei.
Pentru că tenisul de câmp este un sport care nu ține cont de vârstă, competiția cuprinde 3 categorii la simplu, după cum urmează: începător, mediu și avansat – sistemul fiind de grupe de 3 jucători, după care se avansează în sferturi sau semifinale. De cealaltă parte, la dublu s-au înscris 8 echipe la „Începător-Mediu” și 3 la ”Mediu-Avansat”.
Chiar dacă temperaturile par a fi prielnice tenisului în aer liber, organizatorii de la FireTennis sunt pregătiți să ducă turneul de debut Racket Fusion la bun sfârșit în aproape orice condiții. Efortul nu va fi unul în zadar, jucătorii urmând a fi premiați de către partenerii care s-au alăturat Racket Fusion în Craiova, respectiv agenția de turism Velvet Travel, Decathlon Craiova și Lavanda Laurei, în timp ce trofeele și medaliile vor fi pregătite de către Trofez România. Pe toată durata competiției membrii Kineto-Plus Craiova vor fi prezenți la teren
pentru a pregăti sau a reface jucătorii.
Programul meciurilor a fost afișat pe site-ul competiției, primele jocuri urmând a debuta vineri dimineață. Organizatorii sunt încrezători și speră să ofere comunității de tenis de câmp din Craiova o alternativă la a face mișcare într-un cadru care oferă un spirit de competiție bazat pe fair-play, socializare și sănătate.

Articol scris de Petre Virgil Vucea

Related Posts