După 0-5 în manșa tur, Recolta Dănceu joacă, de la ora 17:30, returul cu ACB Ineu, campioana Ligii a IV-a din județul Arad

Recolta Dănceu: L. Ștefan – Tăerel, D. Ciobanu, Piciorgros, Pitulicu, Fainiși, Băloi, Văcuță, Boboescu, Mangu, Negrescu. Rezerve: Munteanu – Brucă, Crăiașu, M. Pavel, Rapcea, Bătăiosu, Mări, Ghițoaica, Țogoe. Antrenor: Cosmin Munteanu
ACB Ineu: Merșca – Voștinar, Mendy, Șerban, Hulbăr, Zdrențan, Cahill, Florea, Ndoye, D. Mâneran,Toure. Rezerve: Tulcan – Balaci, Jurj, Francklin, Wilmer, Varga, Spătaru, Banam. Antrenor: Cristian Sculici

Brigada de arbitri este formată din următorii: A: Claudiu Filip din Craiova – A1: Ionel Albulescu Gica Sandocan din Turburea – Gorj și A2: Laurențiu Anghel din Craiova.
Observator de arbitri Ioan Tudorică din Râmnicu Vâlcea și Observator de joc Mihai Lăzărescu din Târgu Jiu.

Stadionul Recolta din localitatea Dănceu a fost însămânțat în primăvara acestui an, astfel că jocul cu ACB Ineu este primul pe noul gazon după refacerea suprafeței de joc. Temperatura la ora de start a partidei este de 34 de grade celsius.

Min. 1: ACB Ineu are lovitura de începere, iar echipa din Arad are printre titulari patru jucători africani!

Min. 2: Primul șut pe spațiul porții aparține gazdelor care beneficiază de o lovitură liberă directă. Fostul divizionar Cristian Boboescu a șutat la coltul lung pe jos, dar portarul din Ineu a reținut mingea în doi timpi.

Min. 7: Prima ocazie apare și de partea oaspeților. După o acțiune ofensivă desfășurată pe partea stângă, Mâneran centrează bine în fața porții, de unde Toure reia cu capul puțin pe lângă poarta apărată de către mehedințeanul Ștefan.

Min. 10: Portarul gazdelor respinge o minge șutată de către același Toure din interiorul suprafeței de pedeapsă, din lateral dreapta.

Min. 22: 0-1. Mijlocașul lateral stânga Mâneran ajunge în postura de atacant și deschide scorul cu o „scăriță” din lateral dreapta, de la aproximativ 13 metri.

Min. 23: O nouă ocazie pentru oaspeți. Camerunezul Ntohiuda primește mingea de la Toure și șutează din preajma punctului cu var, dar portarul Ștefan reține balonul fără probleme.

Min. 30: Prima lovitură de la colțul terenului aparține tot oaspeților, în urma unui atac dezvoltat pe partea stângă de același Mâneran.

Min. 36. Mâneran primește o minge lungă în lateral stânga, accelerează spre poarta celor din Dănceu, dar este faultat de către mehedințeanul Ciobanu care este avertizat cu cartonaș galben.

Min. 37: Lovitura liberă directă este executată de către jucătorul camerunez Ntohiuda, care marchează în urma unui șut puternic la colțul scurt.

Min. 40: Același Mâneran mărește ecartul de goluri la trei. După o combinație de pase cu atacantul Toure, Mâneran a șutat la colțul lung de la marginea suprafeței de poartă.

Min. 45: Băloi micșorează din avantajul oaspeților tot în urma unei lovituri libere directe din lateral stânga, executată puternic la colțul scurt.

Pauză pe Stadionul Recolta din Dănceu.

Tabela de marcaj indică scorul de 3 la 1 pentru oaspeții din localitatea arădeană Ineu și nu încape îndoială că se poate întâmpla vreo minune în mitanul secund, în acest moment scorul general fiind 8 la 2 pentru oaspeții de astăzi, scor la care aceștia sunt promovați în Liga a III-a.
Cocheta arenă mehedințeană are o capacitate de 250 de locuri, iar la această partidă este plină.

Cel mai titrat fotbalist al echipei gazdă este atacantul Cristian Boboescu care a jucat în „vechea” Divizie B la echipe puternice precum FC Caracal sau FC Drobeta. Acesta a mai activat la cluburi cu pretenții din județul nostru, iar cel mai mult timp a apărat culorile frumosului club CS Minerul Mehedinți în Liga a III-a, club de la care s-a și retras din activitatea de fotbalist profesionist la sfârșitul turului din sezonul 2014-2015, moment în care echipa Exploatării miniere de la Valea Copcii a fost și desființată din lipsa resurselor financiare. În acel tur de campionat Boboescu a îndeplinit rolul de antrenor principal – jucător. Bobo cum este strigat de către apropiați a jucat și în diviziile inferioare din Germania, la Cosmos Koblenz în sezonul 2015-2016 în Liga a VII-a Germania.

Start repriza a doua

Min. 46: Formația gazdă înlocuiește doi jucători, iar echipa arădeană înlocuiește trei jucători.

Min. 48: Jucătorul oaspeților Ndoye a fost eliminat de pe teren în urma unui fault grosolan. Senegalezul a lovit cu cotul un adversar și a fost nevoit să părăsească incinta terenului de joc înainte de vreme.

Min. 52: 4 la 1 în urma golului marcat de către Florea. Acesta a șutat puternic de la aproximativ 20 de metri din lateral dreapta, la firul ierbii pe colțul scurt.

Min. 60: Intrat la pauză, Răsvanță ratează o ocazie mare, arădeanul rămas singur cu portarul celor de la Recolta Dănceu s-a pierdut cu firea și a trimis mingea direct în portarul Ștefan.

Min. 66: Avantajul oaspeților este mărit de către Răsvanță. Acesta a dus scorul la 5 la 1, în urma unui șut expediat din interiorul suprafeței de pedeapsă direct sub bara transversală.

Min. 71: 6 la 1 pentru Ineu. Florea realizează dubla în urma unui șut în dreapta portarului Ștefan, de la aproximativ 12 metri, din lateral dreapta.

Arădenii au posesia mingii în mare parte a jocului și cu o condiție fizică net superioară echipei gazdă atacă în valuri precum la scorul de 0 la 0.

Min. 80: Recolta Dănceu a efectuat două înlocuiri. Antrenorul-jucător Cosmin Munteanu l-a înlocuit între buturi pe Laurențiu Ștefan și Daniel Bătăiosu pe atacantul Adrian Mangu, iar la arădeni a ieșit Mendy și a intrat Wilmer.

Min. 88: Alex Crăiașu micșorează din diferență. Acesta marchează golul de 6 la 2 în urma unui șut la colțul lung din marginea suprafeței de poartă, lateral stânga și stabilește scorul final.

Fluier final. Victoria oaspeților cu scorul de 6 la 2, alături de victoria din meciul tur de la Ineu cu scorul de 5 la 0, promovează echipa arădeană în eșalonul terț cu scorul general de 11 la 2.

Astfel, zărăndanii așa cum sunt supranumiți jucătorii celor de la Ineu revin în Liga 3, acolo unde au mai activat în urmă cu șase ani, mai exact în sezonul 2015-2016.

Articol scris de către Petre Virgil Vucea

Related Posts