Jucătorul echipei CFR’43 Turnu Severin, Antonio Ionașcu, a fost convocat, în premieră, la echipa națională de futsal U19 a României. Sub comanda lui Robert Lupu, tricolorii se vor reuni la Mogoșoaia, după care vor trece Prutul pentru două partide de verificare cu reprezentativa similară a Republicii Moldova. CFR Turnu Severin îl are convocat la lot și pe Alexandru Tărăbâc. Acesta deja a debutat sub tricolor în luna martie, când România a obținut calificarea la Campionatul European U19, după o luptă strânsă cu Slocavia și Georgia. Ionașcu și Tărăbâc vor trebui să confirme și la următoarele acțiuni ale echipei naționale de fotbal în sală, pentru a prinde Europeanul care va avea loc în luna septembrie, în Spania, la Jaen.

Lotul convocat de Robert Lupu îi cuprinde pe: Alin Cârdei (CS United Galați), Andrei Crudu, Darius Roca (ambii Futsal Ceahlăul Piatra Neamț), Alexandru Tărăbîc și Antonio Ionașcu (ambii de la CFR Turnu Severin), Péter Miklós, Kerestély József, Csog János Csongor (toți trei de la FK Odorheiu Secuiesc), Alexandru Trifa, Marius David, Norbert Barbócz, Andrei Buhăceanu (toți patru de la CFR Timișoara), Nagy Tamás, Patrick Chertes (ambii de la CSM Târgu Mureș) și Bandi Álmos-Árpád (KSE Târgu Secuiesc)

CFR Turnu Severin a încheiat sezonul 2021-2022 din Liga Elitelor pe locul 4 și a ajuns până în semifinalele Cupei României U19.

Related Posts