Campioana județului Mehedinti a fost învinsă cu scorul de 5-0 în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 3, de reprezentanta Aradului, ACB Ineu. După o primă repriză controlată tot de gazde, în care s-a remarcat portarul de conjunctură Laurențiu Ștefan, echipa din Ineu s-a descătușat în ultima jumătate de oră a meciului și a marcat în minutele 66, 67, 73, 80 si 88.

Recolta a jucat în formula L.Ștefan – Pitulicu, Tăerel (63 Pavel), Piciorgros, Ciobanu, Făiniși, Băloi, Crăiașu, Boboescu (46 Văcuță), Negrescu, Mangu (74 Țogoe). C.Ilie – Rapcea, Bătăiosu, Ghițoaica și Mări au rămas pe banca de rezerve.

Returul este programat sâmbăta viitoare, de la ora 17:30, la Dănceu.

În celelalte 2 jocuri din regiunea Sud-Vest, Phoenix Buziaș a învins CSO Turceni cu scorul de 2-0, iar Retezatul Hațeg a dispus cu 4-1 de Magica Balta Caransebeș.

Dunărea Calafat a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu CS Rucăr, iar Oltul Curtișoara a învins Cozia Călimănești cu 3-1.

CS Dinamo București a câștigat cu 3-2 la Venus Independenta, iar Dunărea Turnu Măgurele a trecut cu 1-0 de FC Roberto Ziduri Vornești

Articol scris de Petre Virgil Vucea

Related Posts