În ultimul meci al etapei a 7-a din play-off-ului Ligii 1, FCSB a învins FC Argeș cu un scor zdrobitor, 4-0. Roș-albaștii se țin “scai” de CFR Cluj, fiind la două puncte de lider.

Elevii lui Toni Petrea au făcut un joc foarte bun, au dominat terenul, au avut un presing agresiv și foarte multe faze de poartă.

Prima repriză a început cu golul lui Florin Tănase, din minutul 7, gazdele au rămas concentrate, iar în minutul 34 si-au dublat avantajul, cu golul înscris de Darius Olaru.

“Au înțeles importanța acestui joc și atitudinea pe care trebuie să o avem , s-a văzut și au înțeles ce au avut de făcut, iar pe teren au avut o evoluție foarte buna.” a declarat antrenorul Toni Petrea

Repriza a doua a continuat în aceeași notă, FCSB reușind să mai înscrie încă doua goluri, unul în minutul 65, prin Lucian Cristea, iar cel de-al doilea în minutul 83, prin Darius Olaru. Astfel, s-a încheiat 4-0 pentru FCSB, echipă care duminică, de la ora 19:30, va juca, în Bănie, derby-ul cu Universitatea Craiova.

“Este un meci important, așa cum au fost și pana acum și vor mai fi, mai sunt încă 3, cu acesta de la Craiova. Este o partida dificilă , cu un adversar care vine din urmă. Sper să arătăm la fel de bine cum am arătat și in această seară, evoluția noastră să fie foarte bună.” a concis Toni Petrea, antrenorul echipei FCSB

Articol scris de Andreea Antohe

Related Posts