Cu 17 echipe la start, Liga 4 Dolj și-a stabilit deja campioana. După 28 de etape, Dunărea Calafat are un avans considerabil, si e deja cu gândul la „barajul” pentru promovarea în Liga 3, programat pe 18 /25 iunie, dată la care va întâlni campioana judeteană de la Argeș, unde în luptă se mai află CS Rucăr (55 puncte) si Inter Câmpulung (51 puncte)

CS Dunărea Calafat a avut un parcurs aproape perfect, cu 22 de victorii, o remiză și doar 3 eșecuri, cu 6 etape înainte de fluierul final, lăsând mult în urma Jiul Podari (59 puncte) și Știința Danubius Bechet (55 puncte). Runda precedentă, clubul de la malul Dunării a câștigat împotriva echipei de pe de pe locul 11, Galicea Mare, cu scorul de 4-0.

DUNAREA CALAFAT, JIUL PODARI, ȘTIINȚA DANUBIUS BECHET, CS CÂRCEA, METROPOLITAN ISALNIȚA, UNIREA TRICOLOR DĂBULENI, PROGRESUL CERAT, UNIREA AMĂRĂȘTII DE JOS, AVÂNTUL PIELEȘTI, DUNĂREA CETATE, GALICEA MARE, PROGRESUL BAILEȘTI, VIITORUL MĂCEȘU DE SUS, ACSO FILIAȘI II, ACS MÂRȘANI, FLACĂRA MOȚĂȚEI si PROGRESUL SEGARCEA au pornit la start pe 21 august 2021, însă campionatul a continuat ulterior cu 17 echipe, după ce „satelitul” Filiașului s-a retras pe parcurs.

Dunărea Calafat îl are ca antrenor-jucător pe doljeanul Eduard Stoica, fostul fundaș de la FC Drobeta (2007-2009), iar printre jucătorii legitimați se regăsesc severinenii Răzvan Doman, Costinel Stanciu și Marius Crăc. Toți 3 promovaseră vara trecută cu Viitorul Simian în Liga 3, după ce reușiseră aceeași performanță și cu Tractorul Cetate, în 2018.

Articol scris de Andreea Antohe

Related Posts