Universitatea Craiova a învins FC Voluntari, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, in etapa cu a 7-a din Play-off-ul Ligii 1.

În pofida problemelor apărute înaintea meciului, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a reușit să-și treacă în cont cele 3 puncte și a rămas în lupta pentru titlu. „Din păcate, am avut problema cu Pap, care era suspendat, după care ieri la antrenament s-a accidentat Screciu, la pauza meciului de astăzi s-a accidentat și Marius Constantin. A trebuit să improvizam, să-l trecem pe Crețu din mijlocaș să-l trecem fundaș central. Mă bucur foarte mult că am suferit, pentru că numai așa o să ne dam seama în anumite partide ce trebuie să facem și trebuie să jucam la rezultat” a declarat Reghecampf, la conferința de presă.

Din cauza accidentărilor și problemelor apărute în timpul meciului, a fost o mare diferență între cele doua reprize în jocul oltenelor: „Nu am avut posesie, nu am putut să construim, Valerică Găman vine după o perioadă foarte lungă de inactivitate, operație foarte grea. Știam că, construcția noastră nu va fi una vioaie, va fi una mai lentă. Este normal… Schimbarea lui Crețu din mijlocaș central în fundaș central, la fel, nu am avut continuitate… fiind și o poziție, nu nouă pentru el, dar neobișnuită pentru ceea ce a jucat el in ultima perioadă la noi.” a precizat Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul Craiovei a fost mulțumit totuși de aportul fanilor, prezenți în număr foarte mare la meciul cu FC Voluntari.

„Felicit toți fani noștri care au venit la stadion, fiindcă au făcut o atmosferă incredibilă și sperăm că la meciul cu FCSB să avem peste douăzeci de mii și stadionul să fie alături de noi pentru că vom avea nevoie” a conchis Reghecampf.

Universitatea joacă etapa viitoare derby-ul cu FCSB, tot pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Articol scris de Alexandra Gavrilă

Related Posts