Premieră la Mehedinți! AJF a oferit fanioane echipelor afiliate

Desfășurată joi, la sediul AJF Mehedinți, ședința cu reprezentanții structurilor sportive afiliate la fotbalul județean a stabilit programul sezonului de primăvară. Au fost anunțate datele de reluare a turului din Liga 4 și Liga 5, precum și tabloul optimilor de finală ale Cupei Romaniei – faza județeană Mehedinți.

Marea surpriză a venit la finalul ședinței, când echipele afiliate au primit, în premieră, fanioane de colț, branduite cu sigla AJF, precum și mingi de joc. În perioada următoare, structurile sportive vor primi și alte materiale sportive, gen plase de porți sau apărătoare de joc.

„Am făcut eforturi finaciare pentru a dota echipele cu fanioane de colț, fiindcă erau deficitare la acest capitol. În perioada următoare, vor primi și alte materiale sportive, mai ales că am accesat proiectul FRF, care ne va sprijini cu 37.000 de lei. Trebuie să mulțumim și Consiliului Județean Mehedinți, în special domnului președinte Aladin Georgescu, un om dedicat sportului și în special fotbalului, care a asigurat baremurile de arbitraj și observare, pentru echipe, și pentru returul campionatului. Așa cum am promis înaintea alegerilor din luna septembrie, voi sprijini toate echipele și voi schimba fața fotbalului județean din Mehedinti. Am doar câteva luni la conducerea AJF-ului și lucrurile au început deja să se schimbe în bine. Acesta este doar începutul”, a precizat noul președinte al AJF Mehedinti, Louis Moisescu.

Revenind la programul competitional, sezonul de primăvară va debuta la Mehedinți cu faza optimilor de finală ale Cupei Romaniei, pe data de 5/6 martie. Vor urma, peste o săptămână, sferturile de finală, iar returul la Liga 4 și Liga 5 va începe pe 18/19 martie.

Programul optimilor de finală:

Coșuștea Căzănești – Viitorul Corcova

Real Vânători – AS Turnu Severin

Inter Crăguiești – Recolta Dănceu

AS Noapteșa – Pandurii Cerneți

Voința Oprișor – AS Obârșia de Câmp

Inter Salcia – Viitorul Severin

Avântul Bistrița – Victoria Vânju Mare

Viitorul Bistrița – Viitorul Cujmir

Tot joi, dar la sediul FRF, au fost stabilite meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3. Astfel, campioana județeană de la Mehedinți va întâlni, pe 18 iunie, respectiv 25 iunie, reprezentanta Aradului. La jumătatea sezonului, Recolta Dănceu și AB Ineu sunt lideri autoritari în campionatele județene respective.

La începutul lunii iunie va avea loc și etapa interjudețeană la U19, iar campioana de la Mehedinți va întâlni câștigătoarea de la Hunedoara.

Related Posts