În ultima etapă a turului din cadrul Ligii Elitelor Under 19, Seria Vest, CFR’43 Turnu Severin a dispus, duminică, la Ișalnița, de CSJ Știința „U” Craiova, scor 9-3 (6-2).

După acest nou succes, echipa antrenată de Hugo Moutinho a urcat pe locul 2, cu 7 puncte, poziție care asigură calificarea la Turneul Final, ce va avea loc în vară.

Sâmbăta viitoare, severinenii se vor deplasa la Odorheiu Secuiesc pentru turneul final al Cupei României, unde s-au calificat cele mai bune opt echipe din țară. Alături de CFR’43 Turnu Severin, vor lupta pentru trofeu CFR’33 Timișoara, Șoimii Șimand, FK Odorheiu Secuiesc, KSE Târgu Secuiesc, Ceahlăul Piatra Neamț, Colegiul Național „Nicu Gane„ Fălticeni și CSM Târgu-Mureș, echipă pe care oltenii o întâlnesc în sferturi. În cazul în care va trece de ardeleni, echipa severineană va întâlni câștigătoarea partidei CFR Timișoara – KSE Târgu Secuiesc.

CFR’43 Turnu Severin s-a calificat în sferturile de finală, după ce, în luna decembrie a anului trecut, a eliminat CSJ Știința „U” Craiova, scor 15-2, în Sala Polivalenta din Drobeta Turnu Severin.

în sezonul regular din Campionatul Național de Futsal U19, Seria 5, CFR’43 învinsese, în toamnă, CSJ Știința „U” Craiova cu 11-5, la malul Dunării, dipa care a pierdut returul de la Ișalnița, scor 2-7.

Related Posts