Planificat inițial miercuri, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, amicalul ACS Viitorul Șimian – ACSO Filiași se va juca, în cele din urmă, joi, 17 februarie, cu începere de la ora 12:00, pe Stadionul Aripile din Craiova.

Viitorul Șimian și CSO Filiași ar fi trebuit să se întâlnească într-o partidă de verificare și la finalul lunii ianuarie, dar doljeni, aflați la vremea respectivă în cantonament la Isverna, au refuzat în cele din urmă să mai facă deplasarea la malul Dunării.

Echipa mehedinteană a ratat și amicalul de la sfârșitul săptămânii recent încheiate, după ce adversara CSO Turceni a anunțat că nu mai poate veni la Șimian, pentru amicalul cu ACS Viitorul. În schimb, ocupanta locului 8 din Seria 6, Liga 3, CSO Filiași, a disputat sâmbătă un amical la Târgu Jiu, cu Pandurii. Doljeni au fost învinși cu 1-0 de gorjeni, aflați pe locul 3 din Seria 7, Liga 3. Tot în Seria 7, Viitorul Simian ocupă locul 5.

Mehedintenii au disputat un singur amical în această iarnă, cu CS Universitatea Craiova II, câștigat cu scorul de 2-1, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Related Posts