Relu Țurai se alătură campaniei ”SĂ O SALVĂM PE REBECA”

Antrenorul echipei Viitorul Șimian, Relu Țurai, se implică în cazul dramei prin care trece jucătorul de la Jiul Petroșani, Mihai Simoneac, a cărui fetită Rebeca a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Costurile operației ajung la 300.000 de euro, iar familia nu dispune de banii respectivi. „Prietenul meu, Simoneac Mihai, cu care am jucat la CS Vulcan, în Liga 3, trece prin momente dificile, având fetița bolnavă de cancer. Încercăm și noi, Viitorul Șimian, să ajutăm familia și sperăm ca într-un final Rebeca să se vindece. Fac apel către toți oamenii din Mehedinți, care pot să ajute financiar, pentru a putea strânge suma necesară operației”, a precizat Țurai

”SĂ O SALVĂM PE REBECA! Este o luptă contra cronometru!

Rebeca este o minune de copil! Rebeca poate fi copilul din sufletul fiecărui părinte! Până azi, umplea cu râsetul ei sufletele celor din jur. O boală nedreaptă, CANCERUL, a lovit trupul ei plăpând. O tumoră canceroasă retroperitoneală dreaptă, de dimensiuni foarte mari, localizată într-o zonă aproape imposibil de operat, cu metastaze extinse în organism. Singura ei șansă este o operație, în cel mai scurt timp, efectuată în străinătate. Costurile se ridică la suma de 300.000 euro, sumă ce poate fi strânsă doar împreună cu dumneavoastră. Nu uitați, pic cu pic se face strop, strop cu strop se face marea, de aceea vă rugăm să spuneți mai departe tuturor cunoscuților!

ESTE O LUPTĂ CONTRA CRONOMETRU! FIECARE MINUT ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ!

Majoritatea avem copii și, știm, că viața noastră s-ar stinge fără ei! Când seara veți pune capul pe pernă, sufletul dumneavoastră va spune: „am dat o viață nouă unui suflet de înger!” Și, nimic nu e mai frumos decât a fi OAMENI, nu trecători!!!

O putem salva pe Rebeca în conturile:
RO87BTRLRONCRT0452108301, pentru tranzacțiile în RON;
Beneficiar, SIMONEAC MIHAI
RO37BTRLEURCRT0452108301, pentru tranzacțiile în EURO;
Beneficiar, SIMONEAC MIHAI
RO92BTRLGBPCRT0452108301, pentru tranzacțiile în LIRE STERLINE
Cont REVOLUT, RO43BREL0005506664920100, în RON, beneficiar SIMONEAC MIHAI
RO92BTRLGBPCRT0452108301, în lire, SIMONEAC MIHAI

Pentru transfer direct, prin aplicația BT Pay, numărul de telefon al beneficiarului este 0737969145, SIMONEAC MIHAI.

VĂ MULȚUMIM!”

Related Posts