Mijlocașul severinean de 19 ani, Răzvan Mogoș, va juca în noul sezon la CS Hunedoara, echipă care și-a propus promovare în Liga 2.

Fost junior la AS Sport Kids și CSS Drobeta Turnu Severin, Mogoș fusese transferat în 2018 de Virtus Entella, iar în această vară a susținut probe la UTA Arad. Deși a lăsat o impresie bună, arădenii n-au dorit să plătească suma de transfer cerută de italieni. În cele din urmă, severineanul a ajuns la CS Hunedoara și va fi deținut în coproprietate de cele 2 cluburi.

Atacanții Sergiu Arnăutu (Petrolul Ploiești), Laurențiu Buș (CSM Reșița) și Andrei Herghelegiu (Concordia Chiajna) au ajuns și ei, în Liga 3, la CS Hunedoara, echipă preluată vara aceasta de antrenorul Florin Maxim.

Mogoș e un copil cu potențial, care mi-a plăcut, dar situația lui juridică nu ne permite să ne gândim să îl luăm. Se cer bani pentru el, sunt pretenții de la Virtus Entella și am considerat că trebuie să ne orientăm în altă parte”, spunea antrenorul Lazlo Balint după amicalul pe care UTA l-a disputat luna trecută cu Viitorul Șelimbăr.

Related Posts