Viitorul Șimian a anunțat primul transfer și programul amicalelor

Primul transfer al verii perfectat de Viitorul Șimian este fundașul stânga Samuel Luică (24 de ani), fost jucător în Liga 3 la FCU Craiova.

Craioveanul Luică va debuta la echipa mehedințeană în amicalul programat duminică, de la ora 11:30, în Valea Domanului, cu CSM Reșița. Va fi primul test al verii pentru Viitorul Șimian, care, miercurea viitoare, 14 iulie, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, va disputa un nou amical, cu Pandurii Târgu Jiu. Pe 17 iulie, de la ora 10:00, mehedințenii joacă la Jiul Petroșani, iar pe 21 iulie, la Pandurii Târgu Jiu.  Voința Lupac (24 iulie – în deplasare), CSO Filiași (31 iulie – în deplasare și 7 august – acasă) sau Progrezul Ezeriș (14 august – acasă și 18 august – deplasare) sunt alte adversare pe care echipa mehedințeană le va întâlni în amicalele din această vară.

Pe 28 iulie, Viitorul Șimian va disputa și primul meci oficial al noului sezon, în primul tur al Cupei României. Liga 3 debutează pe 28 august, iar echipa comunei Șimian își va disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. „Luică e un fundaș cu experiență, care cu siguranță ne va ajuta. Suntem în discuții și cu alți fotbaliști de Liga 3, dar vom aduce și câțiva jucători tineri de la cluburile de juniori republicani din Severin. Vom avea mai multe amicale, chiar și cu echipe de tradiție, precum CSM Reșița sau Pandurii Târgu Jiu, care sezonul trecut au jucat în Liga 2”, a declarat antrenorul-jucător al echipei din Șimian, Costinel Dorian Vasilică.

Fundașul Samuel Luică era liber de contract încă de vara trecută, după ce și-a reziliat contractul cu FCU Craiova, echipă la care jucase inclusiv în Liga 4 Dolj. În februarie 2020, fundașul fusese împrumutat la ACSO Filiași, pentru care n-a mai apucat să și joace, deoarece campionatul a fost înghețat din cauza izbucnirii pandemiei COVID_19.

Related Posts