Intrarea de la ANL-uri, ca în Evul Mediu

De mai bine de o lună, chiriașii de la cele 9 blocuri ANL din cartierul Aluniș din municipiul Drobeta – Turnu Severin sunt nevoiți sa facă slalom cu mașina, printre gropi, pentru a intra în parcare. Cu 2 săptămâni înainte de Paște a fost decopertat asfaltul, pentru a se introduce conducte de canalizare, doar că firma care s-a ocupat de lucrări a intrat în „post” și a uitat să mai revină la cele „lumești”. Astfel, chiriașii de la ANL -uri, dar și cei care locuiesc la casele din apropiere, sunt nevoiți să circule cu mașinile pe un drum similar cu cel pe care se mergea în evul mediu cu carul sau căruța!

Unul dintre chiriași chiar a spart toba autoturismului propietate personală într-unul din tuburile introduse în pamânt pentru colectarea apei pluviale! „Este inuman! De mai bine de o lună, lucrările au fost abandonate, iar noi ne rupem mașinile în două! Firma care a lucrat aici nici măcar nu a fost în stare să niveleze cum trebuie pamântul, iar tubul de canalizare e mult ieșit din pământ și mi-am spart toba de la mașină. Trebuia măcar cumva semnalizat. Cine îmi platește mie acum reparațiile? A și plouat, iar acum nici nu putem vedea exact gropile mari. Am lucrat în Germania, iar acolo a doua zi se și asfalta la loc, nu se lăsa drumul ca după bombardament. La noi se lucrează în ritmul melcului”, a spus, revoltat, unul dintre chiriașii de la ANL-uri.

Încă nu știm când vor începe lucrările de asfaltare, fiindcă nu există nici măcar o pancartă care să anunțe termenul de finalizare al acestora, firma care se ocupă de execuție sau valoarea proiectului!

Related Posts