Nicolas Grecu, la prima medalie a carierei

Prezent cu 3 pugiliști la Cupa României pentru Cadeți, de la Arad, Box Club Drobeta a cucerit o medalie, de bronz, prin Nicolas Grecu. Sportivul antrenat, de aproape 4 ani, de Sorin Gherghescu s-a aflat la prima competiție națională și a boxat în limitele categoriei 43 kg. „E prima medalie din cariera mea și asta înseamnă foarte mult pentru mine. Puteam mai mult la Cupa României de la Arad, dar acest loc trei nu mă demoralizează, ci, din contră, mă ambiționează și mai mult. La Campionatul Național sper să iau medalia de aur”, a declarat Grecu, la RTS.

„Nu sunt tocmai mulțumit, ținând cont că Grecu face box de 4 ani, dar având în vedere că sportivul nostru e la prima lui competiție oficială și la primul an de cadeți, trebuie să ne mulțumim și cu acest loc 3. La Campionatul Național din toamnă vom schimba culoarea medaliei. Pentru Box Club Drobeta urmează Cupa României de Juniori, la care vom participa cu 2 sportivi, de la care aștept noi medalii. Avem deja 4 medalii în acest an”, a precizat antrenorul Gherghescu.

În acest an, Box Club Drobeta a mai cucerit, la masculin, argintul prin Dragoș Bobei (91 kg) și bronzul prin George Borugă (81 kg) la Cupa României pentru Juniori (U22), respectiv Tineret (U 23), de la Brăila, iar, la feminin, argintul la Cupa României de Seniori, de la Sibiu, prin Gabriela Tuce (52 kg).

Related Posts