Disputată pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, finala Ligii a 4-a Mehedinți a fost adjudecată de Viitorul Șimian, care a dispus cu scorul de 4-0 de Pandurii Cerneți, prin golurile marcate de Daniel Mișea (2), Dorian Vasilică (11), Augustin Puțintelu (23) și Raul Iorgulescu (76).

După acest succes, Viitorul va juca în barajul pentru promovare în Liga 3, pe 12 mai. Dacă va trece de faza interjudețeană, echipa din Șimian va întâlni pe 16 mai (turul), respectiv 23 mai (returul), una dintre echipele clasate pe locurile 9/10 din cele 10 serii de Liga 3.

Tragerea la sorți va avea loc pe 9 mai, la sediul FRF. În cazul în care din urnă va fi extras un județ care n-a organizat Liga 4, Viitorul Șimian va fi calificată direct în faza a 2-a a barajului. Județele Gorj, Olt, Bihor, Alba, Harghita, Covasna, Bistrița-Năsăud, Botoșani,  Iași, Vrancea, Neamț, Galați, Brăila, Tulcea, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, precum și Municipiul București, n-au organizat Liga 4 în acest sezon. CSM Sighetu Marmației și CS Aurul Brad au devenit, miercuri, campioane județene la Maramureș, respectiv Hunedoara.

În finala mică, disputată pe Stadionul „Ion Floricică” din Șimian, AS Noapteșa a învins Avântul Bistrița cu scorul de 5-0 (1-0) și astfel a încheiat minicampionatul de la Mehedinți pe locul 3.

Related Posts