Junioarele I de la CSS Drobeta Turnu Severin au încheiat, prematur, sezonul 2020-2021 din cadrul Campionatului Național de Handbal. Fetele antrenate de Petronela Naum aveau nevoie de victorii pe linie în cadrul ultimului turneu semifinal din Grupa 3, disputat în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, pentru a spera în calificarea la turneul final. Severinencele au pierdut însă toate cele 3 partide, jucate cu CSS Baia Mare (18-48), ACS Tonic Oradea (21-28) și CS Marta Baia Mare (29-39). În urma acestor voi eșecuri, CSS Dr.Tr.Severin a încheiat Grupa 3 pe locul 5, din 6 participante, cu 2 victorii și 8 înfrângeri.

La turneul final s-au calificat CSS Baia Mare, CS Arena Târgu Mureș, CS Viitorul Cluj, CSM București, CSM Galați, CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CSM Corona Brașov și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dintr-un posibil de 6 echipe (juniori I, II și III, masculin și feminin), CSS Drobeta Turnu Severin s-a înscris în acest sezon doar la junioare I, fiind singurul Club Sportiv Școlar din țară cu o singură echipă în Campionatul Național de Handbal!

Related Posts