Pandurii a câștigat sezonul regular! Joi se stabilește campioana

Ultima etapă a sezonului regular din Liga 4 Mehedinți s-a disputat în această după-amiază. Rezultatele rundei a 6-a au stabilit clasamentul final, dar campioana se va decide joi, când este programată finala, între Pandurii Cerneți și Viitorul Șimian. Cele două echipe ale comunei Șimian s-au întâlnit și astăzi, pe Stadionul „Ion Floricică”, unde au remizat, scor 2-2. Pandurii a condus de fiecare dată, prin golurile lui Gheorghe Pele și Adrian Burcu, iar gazdele au egalat, la 1, din penalty, prin Cătălin Poenaru, apoi Marian Costea a stabilit rezultatul final.

Finala se va disputa joi, de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Accesul spectatorilor este interzis! În finala mică se vor întâlni Avântul Bistrița și AS Noapteșa, pe stadionul din Șimian.

Din cauza timpului scurt impus de FRF pentru organizarea unui minicampionat, cu minimum 7 jocuri / echipă, dar și a faptului că meciurile nu se pot juca decât dacă jucătorii efectuează teste Covid, 18 AJF-uri n-au reușit să organizeze Liga 4. Astfel, județele Gorj, Olt, Bihor, Alba, Harghita, Covasna, Bistrița-Năsăud, Botoșani,  Iași, Vrancea, Neamț, Galați, Brăila, Tulcea, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, precum și Municipiul București, nu vor avea, pe 12 mai, reprezentantă la barajul interjudețean pentru promovarea în Liga 3.

Pe 9 mai va avea loc tragerea la sorți,  fără a se ține cont de criteriul geografic. Meciul eliminatoriu este programat pe teren neutru. În cazul în care, din urnă, va fi extras un județ care nu a organizat Liga 4, reprezentanta de la Mehedinți va fi calificată automat în faza a II-a a barajului, programată pe 16 mai (turul) / 23 mai (returul), în care va întâlni una dintre echipele clasate pe locurile 9/10 în cele 10 serii din Liga 3.
         

Related Posts

Săptămâna Fotbalistică

Pandurii a câștigat sezonul regular! Joi se stabilește campioana

SAPTAMANA MEHEDINTEANASăptămâna CFR’43Săptămâna CulturalăSăptămâna FotbalisticăSăptămâna MondenăSăptămâna PoliticăSăptămâna SocialăSăptămâna Sportivă

O lună de Săptamâna MH

SAPTAMANA MEHEDINTEANA

Navigare în articole

Previous:S-au reluat și competițiile republicanilorNext:A mai debutat un severinean în Liga 1

Lasă un răspuns

Autentificat ca SAPTAMANA MEHEDINTEANADezautentificare?

Comentariu

Căutare

Caută după:

Confident By Roxana Mouttinho
Echipament Sport

Calendar

LMaMiJVSD
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

« mart.

Search

Caută după:All Rights Reserved 2021.Proudly powered by WordPress | Theme: Fairy by Candid Themes.

Related Posts