Cel mai nou site din Mehedinți a trecut, cu brio, de prima lună de existență. Cu brio, în sensul că feedback-ul cititorilor a fost unul, de cele mai multe ori, pozitiv. Respectăm și părerile celor care ne-au criticat, uneori poate și pe nedrept, dar cu siguranță tot ceea ce am făcut în această primă lună a fost în folosul cititorului, pe care am încercat să-l informăm în mod obiectiv. La fel cum am precizat în urmă cu o lună, suntem un portal independent, necontrolat politic.

Am publicat 41 de articole, începând cu 26 martie, majoritatea, ce-i drept, sportive. De altfel, pagina și grupul de facebook Saptamana Mehedinteana existau de aproape 10 ani, însă, până la apariția site-ului www.saptamanamh.ro, acestea erau axate doar pe articole / poze de sport. Am transformat pagina de facebook într-una generalistă, în care vom prezenta, pe lângă articolele sportive, și articole politice, sociale sau culturale. Cele, deja, prezentate de www.saptamanamh.ro au avut, per total, peste 5000 de vizualizări.

Cel mai citit a fost articolul cu gluma de 1 aprilie, conform căreia FCSB se va muta pe Stadionul „Municipal”, va fi preluată de Primăria Dr.Tr.Severin și își va schimba denumirea în FCMS, https://www.saptamanamh.ro/2021/04/01/exclusiv-fcsb-se-muta-pe-municipalul-severinean/ , accesat de aproape 500 de internauți.

Va promitem că vom rămâne în continuare un site independent, care va prezenta evenimentele în mod obiectiv, nu după bunul plac al intereselor vreunui partid politic.

Cu respect, pentru cititorii noștri,

Echipa SAPTAMANA MEHEDINTEANA

Related Posts