După o pauză forțată, de 13 luni, cauzată de izbucnirea pandemiei COVID_19, Liga 4 Mehedinți s-a reluat, vineri după-amiaza, cu primele meciuri ale sezonului 2020-2021! Este practic un minicampionat, format din 4 echipe, doar cele care și-au asumat respectarea Protocolului Medical pentru fotbalul amator (județean), care implică, în principal, teste antigene rapide, din 7 în 7 zile pentru jucători / antrenori / delegați de joc.

Astăzi a avut loc prima etapă, în care s-au înregistrat următoarele rezultate: Avântul Bistrița – Viitorul Șimian 0-8 (0-3) și AS Noapteșa – Pandurii Cerneți 2-4 (2-1).

Duminică, de la ora 17:00, se joacă Viitorul Șimian – AS Noapteșa și Pandurii Cerneți – Avântul Bistrița, iar miercuri după-amiaza sunt programate Pandurii Cerneți – Viitorul Șimian și AS Noapteșa – Avântul Bistrita. Cu aceste jocuri se incheie turul, după care echipele vor trebui să efectueze noi teste, pentru următoarele 3 etape din retur, care se vor juca tot în zilele de vineri, duminică și miercuri!

Pe 8 mai, Asociația Județeană de Fotbal Mehedinți trebuie să anunțe, la FRF, echipa campioană județeană! Din cauza timpului scurt, dar și a faptului că meciurile nu se pot juca decât dacă jucatorii efectuează teste Covid, mai multe AJF – uri au anunțat deja că nu vor putea organiza Liga 4, deoarece nu au măcar 4 echipe înscrise în competiție, număr minin impus de FRF pentru a omologa campionatul! Astfel, Gorj, Olt, Alba, Iași, Vrancea, Călărași, Cluj, Bihor, Dâmbovița sau București nu vor avea, pe 12 mai, reprezentantă la barajul interjudețean pentru promovarea în Liga 3.

Pentru a avea drept de participare la baraj, echipele trebuie să dețină CIS de la MTS! Din actuala ediție a Ligii a 4-a Mehedinți, doar ACS Viitorul Șimian și CS Pandurii Cerneți au Certificat de Identitate Sportivă, AS Noapteșa și AS Avântul Bistrița fiind fară personalitate juridică!

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *