Se pot relua și competițiile de juniori. Copiii, obligați și ei să facă teste!

Și cluburile de copii și juniori afiliate la AJF Mehedinți își pot relua activitatea, la fel ca cele de seniori – de Liga 4, cu respectarea Protocolului Medical pentru Fotbalul Amator și Juvenil.

Așadar, conform anunțului de pe site-ul www.frf-ajf.ro/mehedinti, cluburile severinene ACS Luceafărul, AS Sport Kids, CSS Dr. Tr. Severin, ACS Acad. „Fl Stoican”, ACS Atletic, ASFC Frontiera sau ACS Sporting Stars se pot înscrie, până pe data de 29.04.2021, în competițiile județene U15, U13 și U11. În funcție de numărul echipelor participante, Comisia de Competiții din cadrul Asociației Județene de Fotbal Mehedinți va stabili, la începutul lunii mai, după Paște, data la care vor începe campionatele de U15, u13 și U11. Asta în cazul în care se va înscrie vreo echipă, la Mehedinți!

FRF a anunțat ca aceste campionate de U15, U13 și U11 nu vor avea și finalitate națională, în sensul că echipele campioane județene nu vor participa ulterior la etapa zonală.

Meciurile nu se pot juca decat cu respectarea Protocolului Medical care implică, în principal, teste antigene din 7 in 7 zile, pentru juniori / antrenori / delegati de joc. Acestea se pot efectua doar la clinici autorizate, iar costul este de 65 lei / persoană.

Related Posts