Liga 2 la fotbal feminin se dovedește a fi o pălărie prea mare pentru ACS Atletic Drobeta. Având în componența lotului foarte multe junioare, echipa severineană continuă să facă figurație într-un campionat de seniori, iar după 6 meciuri jucate are goleveraj 0-53!

Ultima „ispravă” a fetelor pregătite de Daniel Ispas a avut loc duminică, la Miercurea Ciuc, unde au fost învinse cu scorul de 8-0 de FK Csikszereda! Deznodământul partidei a fost stabilit încă din primele minute, iar la pauză harghitencele conduceau cu 6-0! După acest succes, FK Csikszereda a rămas pe locul 3, dar are acum 8 puncte, în timp ce ACS Atletic e ultima în Grupa B, pe 6, cu 0 puncte și golaveraj 0-53! Lider e ACS Ladies Târgu Mureș, cu 13 puncte. În Grupa A din Liga 2 la fotbal feminin, conduce CSS Târgoviște, cu maximum de puncte, urmată de ACS Vulpițele Galbene Roman și CN Fălticeni!

Etapa viitoare, echipa lui Ispas va juca, pe Stadionul Termo, duminică, de la ora 11:00, cu Ladies Târgu Mureș. „Calvarul” severinencelor va lua sfârșit pe 14 aprilie, după meciul de la Olimpic Star Cluj, din ultima etapă a sezonului! FRF a stabilit ca din actuala ediție să nu retrogradeze nicio echipă în Liga 3, la finele actualei stagiuni. Dacă nu va întări lotul la vară, Atletic Drobeta va fi victimă singură și sezonul viitor, când nu va mai putea evita sub nicio formă retrogradarea.

Related Posts