Pentru a proteja gazonul de pe „Național Arena”, în vederea jocurilor pe care Bucureștiul le va găzdui, în vară, in cadrul Campionatului European de Fotbal, FRF a anuntat că nicio echipă de club nu va mai juca pe stadionul de 55.000 de locuri, în perioada aprilie – iulie 2021! Cea mai afectată echipă de această decizie este FCSB! În acest sens, clubul patronat de Gigi Becali a ales o nouă destinație, una surprinzătoare de altfel.

Astfel, liderul din Liga 1 va disputa pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, meciurile rămase de jucat, în calitate de gazdă, din actualul sezon! Veștile bune pentru simpatizanții „FCSB”-ului din Mehedinți nu se opresc aici! Sătul de conflictul cu CSA Steaua, Becali a decis să renunțe la FCSB și deja s-a înțeles cu primarul Severinului, Marius Screciu (PSD), care, prin unitatea teritorial – administrativă pe care o conduce, va prelua cea mai galontă echipă din România, împreună cu întreg lotul de jucători! Screciu Marius l-a anunțat pe Becali George că va schimba însă culorile echipei, din roș-albastru, în roșu complet, ca să se asorteze cu cele ale PSD-ului și că va schimba chiar și denumirea echipei! Va fi tot una oarecum identică, cu FCSB (Faci Ce Spune Becali), formată tot din inițiale: FCSM! (Faci Ca Screciu Marius)! Obiectivul va fi cucerirea Champions League, în anul 2024, când vor avea loc următoarele alegeri locale!

A fost, după cum, bineînțeles, v-ați dat seama, o glumă de 1 aprilie! Nu e însă glumă faptul că în luna februarie 2021, Valentin Dragnea, patronul FC Turris – Oltul Turnu Măgurele, a negociat cu Marius Screciu cedarea echipei teleormănene către Primăria Dr.Tr.Severin. Părțile n-au ajuns la niciun acord, astfel că Turris-Oltul s-a retras din Liga 2 și s-a desființat! Glumind, deși, repetăm, ultima știre nu e păcăleală, probabil nu s-au înțeles la denumirea noii echipe: Dragnea Jr voia să se numească FC Oltul Turnu Severin, dar Screciu a zis că vrea FC Decebal – Dunărea Turnu Severin!

Sper că cititorii noștri au gustat gluma! Ne referim inclusiv la domnul primar Marius Screciu, pe care îl știm că are un simț al umorului foarte dezvoltat! Probabil, din această cauză nici nu vrea echipă locală de fotbal, că nu vrea ca să fim triști când vom rata calificarea în Champions League!

Să fim sănătoși, cel puțin până la 1 aprilie 2022, când poate vom avea și fotbal în Dr.Tr.Severin! Și de data aceasta, echipa saptamanamh.ro nu glumește!

Acest articol a fost un pamflet și trebuie tratat ca atare! Repetăm, mai puțin știrea cu Turris-Oltul, de altfel o glumă de echipă!

Related Posts