EXCLUSIV! Stoican, scos definitiv din sarcină!

Ratarea play-off-ului, după înfrângerea de duminică, de la Călărași, din ultima etapă a sezonului regular din Liga 2, a dus la despărțirea definitivă dintre antrenorul Flavius Stoican și finanțatorul echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Nicolae Sarcină! Dacă, în urmă cu 2 saptamâni, tehnicianul severinean fusese demis, pentru câteva ore, după care conducerea clubului gorjean s-a răzgândit când a realizat că trebuie să-i achite clauza de reziliere, stabilită în contract, de 22.000 de euro, marți seara Stoican a decis el să pună capăt colaborării, și așa tensionate! Cele două părți au reziliat însă contractul de comun acord!

Conflictul inițial a plecat de la faptul că lui Stoican i s-au cerut, printre altele, să nu-i mai utilizeze pe jucătorii care au refuzat să-și prelungească contractele scadente în vară: Andrei Dragu, Daniel Paraschiv și Marius Cioiu. Cel care l-a informat pe Stoican de demisie, în urmă cu 2 săptămâni, n-a fost nici patronul Nicu Sarcină, nici ginerele acestuia, Alin Zgripcea, cel care ocupă de fapt funcția de președintele al clubului gorjean, ci Lucia Vladimirescu, cea care conduce și celălalt club controlat de Sarcină, Luceafărul Oradea!

Surse din angrenajul echipei gorjene au dezvăluit că Flavius Stoican a spart telefonul mobil, personal, după ce a părăsit sediul clubului! Antrenorul nici n-a fost prezent la antrenamentul din dimineața zilei de marți!

„Nu vreau ca oamenii să își bată joc de munca mea. Într-adevăr, mi s-a spus verbal că nu mai e nevoie de serviciile mele și după aceea, neoficial, că stai că e o neînțelegere, că nu știu ce, că s-a supărat șeful (n.r. – finanțatorul Nicolae Sarcină), primul-ministru, președintele. Băi, nu vă jucați cu mine, că eu am fost omul care a făcut rezultate la acest club! Asta e, dați-mă afară oficial. Le-am cerut hârtie de demitere, dar apoi, stai, că nu te dăm afară oficial, că doar s-a supărat șeful„, răbufnise Stoican, în urmă cu 2 săptămâni, după ce fusese demis pentru câteva ore! Momentan, antrenorul severinean nu a fost de găsit, telefonic, pentru a-și spune punctul de vedere! Flavius Stoican preluase Viitorul Pandurii Tg.Jiu în luna august a anului trecut, cu doar o săptămână înainte de startul sezonului! A calificat-o în semifinalele Cupei României, unde echipa gorjeană va întâlni Universitatea Craiova, pe 14 aprilie, turul, respectiv 11 mai, returul! Viitorul Pandurii va fi acum pregătită de Gabriel Răscol, secundul lui Stoican și mâna dreaptă a lui Nicu Sarcină!

Related Posts