La nivel național, site-urile au luat amploare după criza economină din urmă cu mai bine de un deceniu, care a dus la falimentul multor ziare sau, în cel mai fericit caz, transformarea lor în portaluri online. Au fost cazurile renumitelor ziare ProSport, România Liberă, Evenimentul Zilei  sau Gândul, care au renunțat la varianta print și au rămas doar online, iar exemplele pot continua și la nivelul tabloidelor. Au apărut însă multe site-uri, fie controlate direct politic, fie abonate la banul public, pentru a scrie tot în avantajul politicului. Este chiar cazul multor portaluri din Mehedinți! Nu va fi insă cazul site-ului www.saptamanamh.ro. Noi nu suntem site controlat politic, suntem independenti! Nu vom scrie la comanda, ci doar adevarul, fie ca va fi în avantajul politicianului, dacă face acțiuni în folosul comunității, fie că va fi în dezavajantajul politicianului, în sensul că îl vom critica, dacă își urmărește propriul interes și nu pe al cetățeanului care și-a pus încrederea în el în momentul în care i-a acordat votul.

Site-ul saptamanamh.ro nu va fi însă unul care va marja pe politica, ci va informa citititorul, în mod expres, despre sportul local (acela care mai există), sportul național, dar și despre evenimente sociale sau culturale de pe raza județului Mehedinți. Așadar, echipa Saptamana Mehedințeană, la care vor scrie câțiva dintre jurnaliștii rămași “nemânjiți”, va lucra în folosul cetățeanului. Chiar dacă noi nu i-am “cerșit” votul! Cititorii vor fi “votanții” noștri, ei ne vor lăuda sau, dacă este cazul, critica!    Noi vă promitem cele mai obiective știri. Totodată, precizăm că suntem singurul site (și) de sport din Mehedinți!

Așadar, citiți-ne, măcar o perioadă, și apoi decideți dacă merităm să mai existăm în viața dumneavoastră!

Diferite poze / video care nu vor intra pe site-ul nostru vor fi postate pe pagina / grupul de facebook Saptamana mehedinteana!

https://www.facebook.com/groups/www.saptamanamh.ro/?ref=share

https://www.facebook.com/saptamanamh.ro/

Cu respect,

Echipa SAPTAMANA MEHEDINTEANA

Related Posts

One thought on “Săptămâna mehedințeană, portal independent, nu controlat politic!

Comments are closed.